06-30569101

info@praktijkpit.com

Gezondheid door voetreflexmassage!

‘Iemand die gezond is heeft duizend wensen, iemand die ziek is heeft er maar één’. Gezondheid, het kostbaarste wat we hebben. Iets wat we voor lief nemen tot het moment dat het mis gaat. Voetreflexmassage wordt al duizenden jaren ingezet om deze gezondheid te behouden of verbeteren. Lianne werkt vanuit haar praktijk in Breda op een natuurgeneeskundige benadering.

Uitgangspunt hierbij is dat een lichamelijke klacht vaak een psychische of emotionele oorsprong heeft. Veel mensen krijgen bijvoorbeeld hoofdpijn wanneer ze stress ervaren. Dit principe, de connectie tussen lichaam en geest, geeft vaak inzicht in klachten.

Ik heb een 3-jarige voetreflexmassage opleiding gevolgd in Breda. Daarna heb ik diverse verdiepingscursussen- en opleidingen gedaan: chinese voetreflexmassage en voetreflexmassage bij o.a. zwangerschap, ADHD, Hoofdpijn. Niet alleen de voeten maar het hele lichaam worden gestimuleerd door een voetreflexmassage. Daardoor werkt deze massage goed bij veel klachten.

Alhoewel de voetreflexmassage de basis blijft heb ik mijn kennis uitgebreid met andere opleidingen in de natuurgeneeskunde: Bach Bloesem Remedies, kruidengeneeskunde, medische Basiskennis en voeding. Geestelijke en lichamelijke voeding is het begin van een gezond lichaam. Daarom besteed ik hier ook altijd aandacht aan bij een consult.

Praktijk Pit helpt bij gezondheid!

Mijn natuurgeneeskundig Praktijk Pit in Breda bestaat inmiddels bijna 10 jaar. Pit staat voor Pure in Touch. Dit betekent dat je in verbinding staat met jezelf . Hier is PIT voor nodig! want hoe moeilijk is het om ‘nee’ te zeggen, je grenzen aan te geven en te luisteren naar jouw lichaam.

Ik help je graag om in verbinding met jezelf te komen en een zo goed mogelijke gezondheid te behouden of te krijgen.

Lianne van Beek